Sobre Nosaltres

Organitzadors

Carlos José Navas
Director

Carlos José Navas

Director

Carlos José Navas es professor de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, on dona classes a Periodisme i a Comunicació Audiovisual. Des de 2007 dirigeix y presenta Fuera de Series, el principal podcast sobre series de televisió en castellà. En 2019 va fundar Fuera de Series Producciones com spin-off de la UMH, con el objectiu de descobrir nous talents entre els estudiants i facilitar els seus primers passos al món laboral.

Juan Galonce
Subdirector

Juan Galonce

Subdirector

Juan Galonce es guionista i productor càntabre assentat a Alacant des de fa més de 20 anys. Ha participat en les pel·lícules corals “L’amor i altres desgràcies” i “Els morts també ballen”, ha coescrit els llargmetratges “L’Entrevista” i, ja en solitari, “La Dansa de la Mort” i participat en els guions de les sèries dels projectes “*Tenebrarum Cinema” i “Berta Gilabert”.

Rodolfo Coloma
Cordinació Tècnica

Rodolfo Coloma

Cordinació Tècnica

Rodolfo Coloma es Tècnic Superior en Realització d’Audiovisuals i Espectacles i Diplomat en Realització Cinematogràfica per la London Film Academy. Ha desenvolupat la seua carrera entre Espanya i el Regne Unit, principalment com a primer ajudant, director i cap de producció, així com ser professor visitant en diferents escoles audiovisuals i productor executiu. Actualment es el responsable de la Vocalia de Relacions Institucionals d’Alacant Audiovisual, asociació alacantina d’empreses i profesionals de l’audiovisual de la que es soci fundador i principal impulsor.

Mayte Ferre
Direcció Artística

Mayte Ferre

Direcció Artística

Mayte Ferre es tècnica en Realització d’espectacles i audiovisuals i graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Miguel Hernàndez d’Elx, la seua passió per l’audiovisual li ha portat a treballar en diferents llocs del sector. Passant per productora en rodatges cinematogràfics com ‘L’Orquestra Els Bengales’, com a operadora de càmera i editora en el departament d’imatge en la Diputació d’Alacant.

Lorena Gil
Responsable Comunicació

Lorena Gil

Responsable Comunicació

Lorena Gil ha treballat com a directora, redactora i presentadora de programes informatius i magazines d’entreteniment en diversos mitjans locals, com ara Localia TV Alicante, a on també va ser cap d’informatius. A més, ha sigut presentadora dels 40 Principales Alicante i de diversos actes de les Fogueres de Sant Joan per a Canal 9.

Manuela Laguna
Premsa i protocol

Manuela Laguna

Premsa i protocol

Directora de l’agència de comunicació de moda Manuela Laguna. Editora en Revista *Dmoda.

Manuela Laguna és llicenciada en Publicitat i RR.PP per la Universitat d’Alacant. Va començar la seua marxa professional treballant en els departaments de màrqueting de diverses empreses dels sectors alimentació gurmet , formació i moda per a finalment, en 2008, crear la seua pròpia agència de comunicació centrada en les indústries tèxtil, calçat, accessoris, cosmètica i estil de vida. Sota aquest paraigua edita diverses revistes femenines, organitza esdeveniments i desfilades de moda, gestiona la comunicació i les relacions amb la premsa de diverses signatures i col·labora amb mitjans en mitjans de comunicació en espais especialitzats en matèria. Entre els seus últims projectes destaca la direcció tècnica del premi Millor Calçada d’Espanya. A més, col·labora com a docent amb escoles privades, empreses i organismes públics on es requereix de la seua experiència i coneixements en l’àrea de comerç i empresa.

Enrique Espín Cosme
Cap del Departament Tècnic i Audiovisual

Enrique Espín Cosme

Cap del Departament Tècnic i Audiovisual

La trajectòria professional de Enrique Espín Cosme comença a l’una que els seus estudis universitaris. Va iniciar la seua trajectòria en el món del cinema a través del documental “La Vida de Dylan”, va ser seleccionat en 5 festivals de cinema independent i s’ha emés recentment en la cadena de televisió mexicana “Capital 21”.

Entre els seus treballs cal destacar la presentació del primer Museu del Videojoc d’Espanya, el documental “Arcadeología” i “Garum” un curtmetratge documental que tracta la pesca, motor de l’economia del port de Santa Pola. A més també desenvolupa treballs freelance per a la productora de publicitat MAD31 desenvolupant fotografies i vídeos per a Yumas i Sabrinas. Tot això sense deixar de costat l’aspecte cinematogràfic ja que es va veure involucrat en la realització de LOVF curtmetratge d’Olga Alamán.

Actualment Enrique Espín es troba finalitzant una doble diplomatura en l’institut del Cinema de Madrid, on s’està especialitzant en la direcció de fotografia i en la producció cinematogràfica. Els últims projectes en els quals va treballar van ser 15 Teasers Clips per al grup “Uña y carne” de K.O Company, els creadors del Film “Criando ratas” i “Mala Ruina”.

Organitzen:

Organismes oficials:

Col·laboracions i patrocinis:

Partners de contingut:

Press Enter / Return to begin your search or hit ESC to close.

New membership are not allowed.

X
X