L’últim Show

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Premi Repercussió

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4509″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]L’abast mediàtic que comporten les grans produccions és extremadament difícil que ho aconsegueixin sèries amb un pressupost menor, sobretot, si s’emeten en cadenes autonòmiques. Ara bé, si ho aconsegueixen és d’aplaudiment i, justament, es mereixen un premi. Aquest és el cas de L’Últim Show.

Són molts els que encara mantenen en la seva memòria a Miguel Ángel Tirado com Marianico el Corto, de fet, pocs coneixen que aquest és el seu nom.
[/vc_column_text][noxe_testimonials_element type=”carousel” style=”style-3″ skin=”light” align=”center” column=”1″ column-space=”0″ carousel-autoplay=”false” carousel-loop=”false” carousel-centered-slides=”false” carousel-direction=”horizontal” carousel-effect=”slide” carousel-free-mode=”false” carousel-controls-style=”style-1″ carousel-controls-skin=”light” carousel-controls-border=”false” carousel-navigation=”false” carousel-pagination=”false” items=”%5B%7B%22photo%22%3A%22%22%2C%22name%22%3A%22%22%2C%22subtitle%22%3A%22%22%2C%22text%22%3A%22%20%C3%89s%20el%20clar%20cas%20d’un%20personatge%20que%20fa%20que%20l’actor%20desaparegui%20gaireb%C3%A9%20del%20tot.%22%7D%5D” carousel-autoplay-delay=”” carousel-slide-speed=””][vc_empty_space][vc_column_text]La cursa d’aquest aragonès nascut a Saragossa el 1949 comença el 1982 participant en un programa de Ràdio Saragossa i a comença a realitzar actuacions en els establiments de la seva ciutat, fins a 1985. Des de 1986 fins a 1989 actua al teatre Lido i aquest mateix any participa els programes de Televisió espanyola “Directe a la Nit” i “Si ho sé no vinc”.

L’èxit rotund arriba el 1990 per la seva participació en el concurs d’humor “No riguis que és pitjor” en què estaria fins a 1993 com Marianico el Corto. A l’any següent participa al costat de Rafaela Carra en “Hola Raffaella”.

Va formar més endavant part de l’elenc dels programes “Moltes Gràcies” i “Somrigui, si us plau” i entre 1996 i 1999 col·labora en els programes de TVE “Gran prix de l’estiu” i “Què apostem?”.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Ja l’any 2013, onze anys després de la seva estrena nacional, li arriba un nou èxit que fa que ressorgeixi de el silenci quan va copresentar el programa d’Aragó TV “M’agrada Aragó” arrasant en audiència i convertint-se en història del canal autonòmic.

Però la fama és molt efímera i traïdora. Els anys segueixen corrent i ara, de la mà d’Álex Rodrigo (La casa de paper i Vis a Vis), ens presenten una joia de la televisió.

La sinopsi és tràgica i realista un Miguel Àngel Tirado fictici arriba a un punt de la seva vida en el qual entén que ha de deixar enrere a Marianico el Corto, els acudits ja no li fan gràcia ni a el públic ni a ell mateix, i decideix buscar un altre camí. Tirado mostra una faceta totalment desconeguda per a aquells que ho vam veure com l’humorista de boina i riure franc “Per a mi ha sigut una cosa molt especial. No sabia que podia fer plorar. Bé, a la meva dona si. Però no esperava que pogués fer això ”

Una sèrie que representa a tot el públic ja que des d’Aragó TV volien que la seva primera sèrie cridés l’atenció. L’últim show els oferia un factor de risc, encara que sense oblidar que el seu públic el formen, majoritàriament, per gent gran. I potser aquest sigui un dels encerts d’aquesta proposta, que pugui atraure els joves i agradar també als ancians, que es poden veure representats.

Una repercussió mediàtica per la que tots apostaven però que ningú esperava que arribés aquestes cotes. Un seguit que, òbviament, es mereix el primer Premi Repercussió al Festival de Sèries Nostrum.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Actes relacionats

[add_eventon event_count=”100″ tiles=”yes” tile_style=”0″ tile_count=”5″ fixed_month=”11″ fixed_year=”2020″ ux_val=”3″ exp_so=”yes” etc_override=”yes” event_tag=”122178″ hide_empty_months=”yes” lang=”L2″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Anar a Fitxa Técnica

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Back to top button