Política de privacitat

D’acord amb el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD) d’obligat compliment el 25 de maig de 2018, SERIESNOSTRUM.COM emmagatzemarà i utilitzarà les seues dades de manera segura, responsable i transparent exclusivament per a oferir-li un servei de la major qualitat possible.

L’usuari de SERIESNOSTRUM.COM garanteix que totes aquelles dades que comunique a través de www.carlosjosn4.sg-host.com  seran autèntics; i es compromet a mantindre actualitzada la informació que facilite a SERIESNOSTRUM.COM, de forma i manera que aquesta informació respondrà en tot moment a la seua situació real. L’usuari serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitze, així com dels perjudicis que cause per això a SERIESNOSTRUM.COM o a tercers.

SERIESNOSTRUM.COM no assumeix, ni es compromet a assumir ni en el present ni en el futur cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les pàgines d’Internet de SERIESNOSTRUM.COM

Amb els límits establits en la llei, SERIESNOSTRUM no assumeix cap responsabilitat per la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es contenen en la seua pàgina web.

Els continguts i informació de les pàgines d’Internet de SERIESNOSTRUM estan elaborats per professionals degudament qualificats. No obstant això, els continguts i informació no vinculen a SERIESNOSTRUM, ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap mena, perquè es tracta merament d’un servei oferit amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet de SERIESNOSTRUM poden contindre enllaços (links) a altres pàgines de tercers. Per tant, SERIESNOSTRUM no podrà assumir responsabilitats pels continguts que puguen aparéixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest pàgina web són propietat exclusiva de SERIESNOSTRUM o els seus llicenciadors. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de SERIESNOSTRUM.COM

Per a accedir a alguns dels serveis que SERIESNOSTRUM ofereix a través de la pàgina web, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal; donant  compliment a la LOPD 15/1999, i al Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD), li fem saber que les seues dades personals quedaran incorporats i seran tractats en els fitxers de SERIESNOSTRUM amb la finalitat de poder-li prestar i oferir els nostres serveis.

Així mateix, li fem saber de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, supressió i oposició de les seues dades de caràcter personal, remetent comunicació a Fuera de Series Producciones en Av. De la Universitat, Quòrum 4 C.P. 03202 Elx (Alacant), o bé, enviant un correu electrònic a info@carlosjosn4.sg-host.com

Els usuaris que faciliten les seues dades de caràcter personal, presten el seu consentiment exprés perquè puguen ser comunicats per a la seua utilització a les empreses del grup FUERA DE SERIES PRODUCCIONES per a la realització d’activitats pròpies del seu objecte social en el sector de l’oci i turisme i altres activitats. Els usuaris queden informats que aquesta comunicació pot produir-se en el mateix moment en què proporcionen les dades a SERIESNOSTRUM.

Així mateix, la seua acceptació al present Avís Legal suposa la prestació del seu consentiment exprés perquè SERIESNOSTRUM.COM puga remetre-li comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o un altre mitjà de comunicació equivalent, en els termes establits per la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic. En el supòsit de no estar interessat a rebre aquest tipus de comunicacions pot dirigir-se a FUERA DE SERIES PRODUCCIONES o ASSOCIACIÓ SERIES ON a l’adreça anteriorment indicada o al correu electrònic info@carlosjosn4.sg-host.com , manifestant la seua voluntat.

Igualment, SERIESNOSTRUM, podrà remetre comunicacions puntuals de caràcter informatiu o associades amb el fet de posseir un compte actiu en la web de SERIESNOSTRUM.

Back to top button