Inma Torrente

Directora en sèries com: Valeria, Servir i Protegir, Els Misteris de Laura, 6 germanes, cosa que celebrar, El secret de el pont vell.

Vaig néixer a Barcelona, ​​però em vaig criar i vaig estudiar a València. Diplomada en Imatge i So. A València només treballi un parell d’anys com a ajudant de muntatge en curts, 1 llargmetratges i una sèrie d’animació. D’aquí vaig entrar a el món de la televisió com a ajudant de realització en un programa de reportatges per a Canal 9.

El 1997 vaig arribar a Madrid, vaig començar treballant primer com a auxiliar de realització en sèries de TV, després ajudant.

També vaig estar un temps com a realitzadora de reportatges en programes com Nosolomúsica, entre d’altres.

Després vaig tornar a la ficció per dirigir una sèrie diària “Amistats Perilloses” i des d’aquí he seguit dirigint sèries com “Els misteris de Laura”, “Viu cantant”, “Sis Germanes” …

Els meus últims projectes han estat, la direcció de la sèrie “Servir i Protegir” per a TVE. “Desapareguts” per Amazon i Tele 5. Valeria per Netflix, i “Senyores de l’Hampa” per Amazon i Tele 5. Actualment estic gravant la segona temporada de Valeria.

Organismes oficials:

Col·laboracions i patrocinis:

Partners de contingut:

Press Enter / Return to begin your search or hit ESC to close.

New membership are not allowed.

X
X