Enrique Espín Cosme

La trajectòria professional de Enrique Espín Cosme comença a l’una que els seus estudis universitaris. Va iniciar la seua trajectòria en el món del cinema a través del documental “La Vida de Dylan”, va ser seleccionat en 5 festivals de cinema independent i s’ha emés recentment en la cadena de televisió mexicana “Capital 21”.

Entre els seus treballs cal destacar la presentació del primer Museu del Videojoc d’Espanya, el documental “Arcadeología” i “Garum” un curtmetratge documental que tracta la pesca, motor de l’economia del port de Santa Pola. A més també desenvolupa treballs freelance per a la productora de publicitat MAD31 desenvolupant fotografies i vídeos per a Yumas i Sabrinas. Tot això sense deixar de costat l’aspecte cinematogràfic ja que es va veure involucrat en la realització de LOVF curtmetratge d’Olga Alamán.

Actualment Enrique Espín es troba finalitzant una doble diplomatura en l’institut del Cinema de Madrid, on s’està especialitzant en la direcció de fotografia i en la producció cinematogràfica. Els últims projectes en els quals va treballar van ser 15 Teasers Clips per al grup “Uña y carne” de K.O Company, els creadors del Film “Criando ratas” i “Mala Ruina”.

Back to top button