Com arribar-hi?

El municipi d’Altea està situat a la Comunitat Valenciana, pertany a la comarca de la Marina Baixa a Alacant i es troba a 131 km de València i a 474 km de Madrid.

Des de València:

Per anar a Altea des de València, si ve en cotxe els més recomanable és que vingui per l’AP-7 fins a la sortida 64. Un cop presa la sortida, continueu per la carretera CV-755 i utilitzi el ramal N-332. Mantinguin a la dreta per continuar per N-332 fins a arribar a el centre d’Altea.

El temps estimat de el viatge és d’1 hora i mitja.

Usant transport públic els horaris poden variar, però el més recomanable és agafar l’autobús de València a Benidorm, i un cop a allà agafar a la parada Intermodal, línia 9, fins a Altea.

El temps de viatge és d’unes 2 hores i mitja.

Des de Madrid:

Amb cotxe es recomana utilitzar la R-3 fins a la A-3, després A-31 i AP-7 cap a CV-755 a Comunitat Valenciana. Pren la sortida 64 des AP-7. Finalment condueix per N-332 fins a Altea.

4 hores i mitja de viatge.

La millor ruta en tren és des d’Atocha fins Alacant Terminal, i un cop a Alacant agafar el Tram fins a Benidorm i de nou agafar un altre tren fins a Altea, parada Intermodal línia 9.

5 hores i mitja de viatge.

Des de Barcelona:

Per venir amb cotxe, agafeu la sortida 19 cap a B-20 / C-32, en direcció Aeroport, agafeu B-20 i continuï per C-32. Utilitzeu els 2 carrils esquerres per a accedir a E-15 / AP-7 en direcció Tarragona / València. Pren la sortida 64 i condueix per N-332 fins a Altea.

4 hores 50 minuts de viatge.

Des de Barcelona en Transport públic pots anar amb autobús fins a València i d’aquí fins a Altea, o utilitzar el tren (Talgo) fins Alacant Terminal, Tram fins a Benidorm i agafar el tren a la parada Intermodal fins a Altea.

7 hores de viatge.