Sèries i turisme

Cicle

Tant hem vist l’illa de Manhattan i la ciutat de Nova York en les pel·lícules americanes, que alguns podrien fer un mapa. Podríem estar a San Francisco i buscar la carretera d’arribada a al mirador del plànol repetitiu de el pont. O tant a les escales de Joker al Bronx o les de L’exorcista a Washington.

D’alguna manera com a audiència busquem recrear aquests espais on els nostres personatges favorits van estar. Aquest fenomen l’hem viscut de manera acusada durant les temporades de Joc de Trons amb empreses que organitzaven visites a localitzacions, així com l’augment d’aquest tipus de paquets turístics vinculades a l’audiovisual, o simplement turistes que individualment a aquestes localitzacions, un món a què s’acaben de sumar els videojocs.

En aquestes taules rodones es tractaran les pràctiques que han seguit les diferents film office, film Commission i els diferents actors implicats en aquestes polítiques.

Les film office d’Altea i Benidorm; Costa Blanca i Navarra Film Commission; departament de turisme i comerç de l’ajuntament de Bermeo; l’empresa Cinema.travel i Emilio J. Alhambra, ex-vicepresident de la Spain Film Commission, i Marichel López Catalá, INVATTUR, seran els participants en aquestes taules rodones.

Participants

Víctor Mirete
Costa Blanca Film Commission

Víctor Mirete

Costa Blanca Film Commission

Gestor de Promoció de l’Patronat de Turisme Costa Blanca des de fa 19 anys. Responsable del producte Turisme cinematogràfic i la Film Commission de la Costa Blanca des de fa 3 anys.

Actes relacionats

november, 2020

Cicles

Tipus d'Esdeveniment

LLOC DE L'ESDEVENIMENT

 

Organismes oficials:

Col·laboracions i patrocinis:

Partners de contingut:

Press Enter / Return to begin your search or hit ESC to close.

New membership are not allowed.

X
X