Produint sèries

Cicle

La part més coneguda i visible d’una obra audiovisual és el rodatge, tots reconeixem “Acció!”, “¡Talleu!”, “Bona Presa”. No obstant això, pocs saben dels secrets de la producció per arribar fins a aquest punt. De la creació de el guió fins al rodatge hi ha tot un món de paperassa, trucades, contractacions … Al cap i a la fi, una obra audiovisual és un producte, i com a producte, s’ha de fer amb un treball minuciós i amb l’objectiu d’obtenir beneficis, siga econòmic o de qualsevol tipus.

D’aquesta manera el cicle de produint sèries es divideix en dues taules.

En primer lloc, El cas de les sèries diàries i l’equip implicat, si una pel·lícula pot arribar a tenir mesos o fins i tot anys de preparació cada episodi d’una sèrie diària té tot just un sospir per preparar i dur a terme tota la preproducció per al rodatge . Ens ho comentarà: Borja Gzlez Santaolalla de la productora Diagonal TV (Estimar és per sempre, Luimelia, Rodolf Sirera (Estimar és per sempre, La catedral de la mar), Jose Jaime Linares president d’APPA, moderat la trobada per Associació Alacant Audiovisual.

En segon lloc, Els diners ho mou tot: el finançament de les sèries, una sèrie mou a molta gent i durant molt de temps, ja que una producció d’una sèrie comporta la dedicació, creativitat i esforç de molts, a més de la inversió de les pròpies cadenes i plataformes i els recursos propis de les empreses productores com llavors podem obtenir finançament suficient per no morir en l’intent? Vam reunir en una taula a José Luis Moreno (Institut Valencià de Cultura), Triodos i César Martí, director de Continguts d ‘À Punt Mèdia, i Jaime Fontán Productor Executiu a L’últim xou de AragonTV. Moderat per C.J Navas, director de Festival.

El cicle conclou amb una trobada amb actors una sèrie “molt poc coneguda” i amb “cap recorregut” que estan desenvolupant.

Actes relacionats

november, 2020

Cicles

Tipus d'Esdeveniment

LLOC DE L'ESDEVENIMENT

 

Organismes oficials:

Col·laboracions i patrocinis:

Partners de contingut:

Press Enter / Return to begin your search or hit ESC to close.

New membership are not allowed.

X
X