L’HOME QUE VA VENDRE EL RIURE

Fitxa técnica

Títol original: El hombre que vendió su risa

Any: 1962

Durada: 60min.

País: Argentina

Direcció: Narciso Ibáñez Serrador

Guió: Narciso Ibáñez Serrador (Historia original Mann Rubin)

Música: Waldo de los Ríos

Repartiment:

Narciso Ibáñez Menta, Miguel Ligero, Teresa Serrador, Hector Gancé, Adriana Gardiazábal, Enrique Vico, Alicia Bonnet, Hebe Linares, Alejandra Kliment, Omar Delli Quadri, Ricardo petraglia, Martha Ecco, Amadeo Saez Valiente.

Productora: Canal 7

Gènere: Terror, Fantàstic, Migmetratge, Telefilm

Grups: Mañana será otro día

Sinopsi

Arnold Hall – Narcís Ibáñez Menta, pare de Chicho – és un comediant de mitjana edat que, traït per la seva dona, decideix assassinar-la i fugir usant la seva pròpia funció com a tapadora. A partir d’aquest moment el persegueix un misteriós i estrany personatge que assegura conèixer el seu crim, i li fa xantatge amb delatar-si no fa el que li demana.

Primer capítol de Demà pot ser veritat, està considerada l’episodi precursor d’Històries per no dormir. Una traïció desemboca en l’assassinat que perpetra un home contra la seva dona el que l’obliga a fugir. Un home misteriós apareix en la vida de l’assassí amenaçant-lo amb delatar-si no cedeix als seus xantatges. Un thriller amb tints de terror i ciència ficció que farà les delícies dels amants de l’gènere.

Participants

Alejandro Ibáñez Nauta
Realitzador i productor en Prointel

Alejandro Ibáñez Nauta

Realitzador i productor en Prointel

Després de desenvolupar la seva carrera professional com a dissenyador gràfic a Estats Units, torna a Espanya per seguir els passos del seu pare, el mític Chicho Ibáñez Serrador, com CEO de Prointel.Prointel és la primera productora independent de televisió a Espanya.

Creadora d’èxits d’entreteniment internacionals com el “Un, dos, tres … respongui una altra vegada”, “Waku, Waku”, “Parlem de Sexe”, “Històries per no dormir”, o “Qui pot matar un nen?” entre molts.

Alejandro ha creat múltiples formats televisius i realitzat nombrosos documentals. El 2018 dirigeix ​​el seu primer llargmetratge cinematogràfic titulat Urubú. Aquesta pel·lícula ha desenvolupat una reeixida carrera en festivals de gènere tant nacionals (Nocturna Madrid, Ombra Múrcia, Fantbilbao Bilbao …) com internacionals (Ariano IT, GrimmFest UK, Macabre MEX, Vermell Sang ARG …). Rebent els premis de el públic i a la millor producció al Festival de Cinema Calçada de Calatrava, i a el millor llargmetratge en Fantarifa. Aquest projecte, que ha comptat amb la participació de RTVE, s’ha estrenat al setembre de 2020 en sales comercials del nostre país.

Organismes oficials:

Col·laboracions i patrocinis:

Partners de contingut:

Press Enter / Return to begin your search or hit ESC to close.

New membership are not allowed.

X
X