L’ASFALT

Fitxa técnica

Títol original: L'asfalt (Històries per no dormir) (TV)

Any: 1966

Durada: 34 min.

País: Espanya

Direcció: Narcís Ibáñez Serrador

Guió: Narcís Ibáñez Serrador (Relat: Carlos Buiza)

Música: Waldo dels Rius

Fotografia: (B&W)

Repartiment:

Narcís Ibáñez Menta, Joaquín Dicenta, Manuel Aguado, Ángel Álvarez, Mara Goyanes, Isabel María Pérez, Fiorella Faltoyano, Alberto Berco, Antonio Colinos, Roberto Llamas, José Segura, Numa Pompilio, Félix Navarro, Marta Puig, Jacinto Esteban

Productora: Televisió Espanyola (TVE)

Gènere: Comèdia, Comèdia negra, Sàtira, Migmetratge, Telefilm

Grups: Històries per no dormir

Sinopsi

Un cavaller (Narcís Ibañez Menta) amb una cama enguixada camina per la gran ciutat durant un calorós dia d’estiu. El sol fon el paviment, i el bon home es queda adherit a una taca d’asfalt, sense ser capaç de desenganxar-se. Demana ajuda a un nen, a eventuals transeünts, a la policia, però ningú la brinda. Alguns ho ignoren perquè pensen que és un deforme i altres simplement es neguen a ajudar-lo.

El casual accident d’un home que es queda enganxat a una taca d’asfalt mentre passeja pel carrer és el punt de partida per a El Asfalt, una de les més conegudes Històries per no dormir. Un succés, en aparença irrellevant, desemmascara un relat atroç sobre una societat insolidària i indiferent. Devastadora i aterridora a l’una.

Participants

Alejandro Ibáñez Nauta
Realitzador i productor en Prointel

Alejandro Ibáñez Nauta

Realitzador i productor en Prointel

Després de desenvolupar la seva carrera professional com a dissenyador gràfic a Estats Units, torna a Espanya per seguir els passos del seu pare, el mític Chicho Ibáñez Serrador, com CEO de Prointel.Prointel és la primera productora independent de televisió a Espanya.

Creadora d’èxits d’entreteniment internacionals com el “Un, dos, tres … respongui una altra vegada”, “Waku, Waku”, “Parlem de Sexe”, “Històries per no dormir”, o “Qui pot matar un nen?” entre molts.

Alejandro ha creat múltiples formats televisius i realitzat nombrosos documentals. El 2018 dirigeix ​​el seu primer llargmetratge cinematogràfic titulat Urubú. Aquesta pel·lícula ha desenvolupat una reeixida carrera en festivals de gènere tant nacionals (Nocturna Madrid, Ombra Múrcia, Fantbilbao Bilbao …) com internacionals (Ariano IT, GrimmFest UK, Macabre MEX, Vermell Sang ARG …). Rebent els premis de el públic i a la millor producció al Festival de Cinema Calçada de Calatrava, i a el millor llargmetratge en Fantarifa. Aquest projecte, que ha comptat amb la participació de RTVE, s’ha estrenat al setembre de 2020 en sales comercials del nostre país.

Organismes oficials:

Col·laboracions i patrocinis:

Partners de contingut:

Press Enter / Return to begin your search or hit ESC to close.

New membership are not allowed.

X
X