A L’EIXIR DE CLASSE

Sèrie de TV (1997-2002). La trama, constava d’una sèrie coral, uns adolescents que assistien a l’institut 7 Roures i el Noi Busca Noia o CBC, situats en algun lloc de Madrid, on es relacionen, surten de gresca, s’enamoren, etc. La sèrie va acabar el 2002 després de gairebé 1.200 capítols. Va collir uns excel·lents índexs d’audiència (2.429.000 espectadors diaris de mitjana) i va deixar davant seu un futur ple de projectes per a la majoria dels joveníssims actors que per ella van passar. Molts d’ells triomfen avui en el cinema, la televisió, el teatre o com a empresaris.

Per al Primer Festival Internacional de Sèries d’Altea s’emetran els capítols 304 i 305.

Sinopsi Capítol 304: “Dies de Neu” El grup es disposa a passar el cap d’any a la serra i Carlota s’adona que ha estat injusta amb Dani a l’voler tallar amb ell. Dani encara la segueix estimant i ella està considerant tornar a sortir amb ell. No obstant això, alguna cosa dins d’ella no pot suportar veure a Alberto costat de Paloma. Per la seva banda, Arman, el marit de la Vanessa, decideix fer una visita a Jaume per explicar-li la seva versió de la història.

Sinopsi Capítol 305: “Vermell sobre blanc”. Falten poques hores perquè sonin les campanades de cap d’any. Raúl ha convidat per sorpresa a Bruno, després d’haver-li convençut que Maria encara sent alguna cosa per ell. Bruno li demana a Maria que es casi amb ell. Maria, sorpresa i espantada surt fugint.

Back to top button