Sobre Nosaltres

Organitzadors

Carlos José Navas
Director

Carlos José Navas

Director

Carlos José Navas es professor de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, on dona classes a Periodisme i a Comunicació Audiovisual. Des de 2007 dirigeix y presenta Fuera de Series, el principal podcast sobre series de televisió en castellà. En 2019 va fundar Fuera de Series Producciones com spin-off de la UMH, con el objectiu de descobrir nous talents entre els estudiants i facilitar els seus primers passos al món laboral.

Juan Galonce
Subdirector

Juan Galonce

Subdirector

Juan Galonce es guionista i productor càntabre assentat a Alacant des de fa més de 20 anys. Ha participat en les pel·lícules corals “L’amor i altres desgràcies” i “Els morts també ballen”, ha coescrit els llargmetratges “L’Entrevista” i, ja en solitari, “La Dansa de la Mort” i participat en els guions de les sèries dels projectes “*Tenebrarum Cinema” i “Berta Gilabert”.

Lorena Gil
Responsable Comunicació

Lorena Gil

Responsable Comunicació

Lorena Gil ha treballat com a directora, redactora i presentadora de programes informatius i magazines d’entreteniment en diversos mitjans locals, com ara Localia TV Alicante, a on també va ser cap d’informatius. A més, ha sigut presentadora dels 40 Principales Alicante i de diversos actes de les Fogueres de Sant Joan per a Canal 9.

Manuela Laguna
Premsa i protocol

Manuela Laguna

Premsa i protocol

Directora de l’agència de comunicació de moda Manuela Laguna. Editora en Revista *Dmoda.

Manuela Laguna és llicenciada en Publicitat i RR.PP per la Universitat d’Alacant. Va començar la seua marxa professional treballant en els departaments de màrqueting de diverses empreses dels sectors alimentació gurmet , formació i moda per a finalment, en 2008, crear la seua pròpia agència de comunicació centrada en les indústries tèxtil, calçat, accessoris, cosmètica i estil de vida. Sota aquest paraigua edita diverses revistes femenines, organitza esdeveniments i desfilades de moda, gestiona la comunicació i les relacions amb la premsa de diverses signatures i col·labora amb mitjans en mitjans de comunicació en espais especialitzats en matèria. Entre els seus últims projectes destaca la direcció tècnica del premi Millor Calçada d’Espanya. A més, col·labora com a docent amb escoles privades, empreses i organismes públics on es requereix de la seua experiència i coneixements en l’àrea de comerç i empresa.

Organitzen:

Institucions i organismes oficials

Col·laboracions i patrocinis

Partners de contingut

Press Enter / Return to begin your search or hit ESC to close.

New membership are not allowed.

X
X