El festival Series Nostrum va de primera

Series Nostrum Blog

El festival Series Nostrum va de primera

A només un dia del seu inici, l’I Festival Internacional de Sèries, SERIES NOSTRUM, presenta el seu espot promocional, realitzat en col·laboració amb Renfe. Es tracta d’un dels principals partners de l’esdeveniment, juntament amb Grup Servidauto, Caixaltea, Bocopa, Hotel Altaia, CREA SGR, Costa Blanca, Universitas Miguel Hernández i Casa Mediterrani.

L’anunci destaca la capacitat de transportar-nos a qualsevol lloc a través de la cultura i posa en valor el paper de les sèries en l’era en què el consum de la ficció pot dur-se a terme en la ubicació i moment desitjat.

Renfe és un dels principals companys de viatge en aquesta primera edició, possibilitant el trasllat dels protagonistes de les activitats que integra el programa des de les seues ciutats d’origen. Per a facilitar el desplaçament dels convidats, se suma la inestimable col·laboració de Servidauto, amb dos flamants Mercedes que ofereixen l’última tecnologia i el confort propi de la prestigiosa marca.

Com els passos guiaran l’últim trajecte cap als llocs de celebració de les diverses trobades, unes petjades realitzades en vinil decoraran les voreres pròximes a aquests, en la bella Vila d’Altea. Cada pas recordarà el suport que Caixaltea ha prestat a aquest Festival.

El suport de Costa Blanca ha resultat igualment imprescindible per al desenvolupament de SERIES NOSTRUM. L’organisme promociona de manera incansable, i a través de la implicació en projectes com aquest, la riquesa dels nostres municipis. De fet, la relació entre turisme i sèries adquireix un important paper dins del programa previst per a enguany, dedicant-li un dels seus blocs temàtics completament.

Recórrer i conéixer els extraordinaris paratges que ens envolten sap millor de la mà d’un vi excel·lent; és per això que *Bocopa ha brindat amb nosaltres per a celebrar la primera edició de SERIES NOSTRUM.

Fer una parada en un hotel amb encant, com és el cas de l’Hotel Altaia, tanca en gran un viatge memorable que també compartim en aquesta ocasió amb CREA *SGR i Universitas Miguel Hernández, tots dos, pedrera i catapulta del talent.

Institucions i organismes oficials

Col·laboracions i patrocinis

Partners de contingut

Press Enter / Return to begin your search or hit ESC to close.

New membership are not allowed.

X
X