Taula redona 1, «Cicle Per a No Dormir»

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras ullamcorper posuere est nec maximus. Etiam interdum commodo vulputate. Nulla et accumsan leo, ut molestie justo. Sed malesuada pellentesque purus sit amet bibendum. Ut molestie, lorem in faucibus dictum, dui ex pellentesque arcu, sit amet mattis mi tortor vel augue. Praesent at nunc in ex placerat condimentum. Maecenas eros erat, viverra vel risus sit amet, tempor ullamcorper arcu. Duis sollicitudin, purus et mattis laoreet, lorem diam porttitor quam, quis lacinia nibh odio ac purus. Quisque a dui eget risus lacinia lacinia ornare vel tortor. Sed vehicula sem ac nulla vulputate ultrices. Fusce laoreet viverra tincidunt. Quisque pharetra tempor lectus, vehicula ultrices sem luctus et.

Suspendisse nec risus vel sapien facilisis volutpat quis ac neque. Fusce tincidunt risus ut arcu iaculis facilisis. Nulla auctor quis purus id lacinia. Ut in bibendum massa. Donec placerat velit nisl, consectetur rutrum nulla iaculis sed. Integer tristique, ligula sit amet tristique malesuada, lacus erat efficitur quam, id vestibulum erat est non sapien. Aenean eu ex mattis urna euismod egestas. Nam ullamcorper erat urna, quis ullamcorper justo sodales sed.

Participants

Tatiana Sentamans
Vicerectora de Cultura de la Universitat Miguel Hernández

Tatiana Sentamans

Vicerectora de Cultura de la Universitat Miguel Hernández

Tatiana Sentamans és Doctora en Belles arts i Professora Titular de la Facultat de BBAA d’Altea. Les seues línies d’acció se centren en la pràctica artística i el pensament contemporanis. Li interessen la complexitat política i el potencial transformador de les arts visuals, així com dels discursos visuals populars com el cinema i les sèries, la música, el còmic, el fanzine, la publicitat o els videojocs, i en definitiva les iconografies i mitologies contemporànies.

És membre del col·lectiu artístic O.R.G.I.A des de 2001, i del grup d’investigació consolidat FIDEX des de 2007 (integrat en el Centre d’Investigació en Arts CIA de la UMH). També és directora del Màster Universitari en Estudis Culturals i Arts Visuals, GANYOTA. Autora de la monografia Amazones Mecàniques: engranatges visuals, polítics i culturals (Ministeri de Cultura, 2010), ha coeditat diverses compilacions, i ha publicat múltiples articles d’investigació i capítols de llibre en revistes i editorials de rellevància (Extraviament, Art i Polítiques d’Identitat, Papers d’*Art, IVAM, Éditions Universitaires de Dijon, Fonaments, Bellaterra, Txalaparta, Brumaria, Barlin Llibres, etc.). Així mateix ha codirigit el Congrés Internacional Cossos/Sexualitats Herètiques i Pràctiques Artístiques i dictat més d’una vintena de conferències entre universitats, centres d’investigació i museus nacionals i internacionals, com són les seues últimes contribucions en la UV, la UPV, la UVigo, la UIMP, l’Université de Tolosa Le Mirail a França, la Fundació Luis Seoane de la Corunya, el MUAC a Mèxic, l’IVAM a València, o el MediaLab Prado, Escorxador, el CA2M o el MNCARS de Madrid.

La seua activitat s’ha traduït en diversos projectes d’investigació i de comissariat, i en més de 80 participacions en exposicions i cicles amb repercussió en mitjans de rellevància com a Metròpolis (tv2), El País o La Vanguardia. La seua investigació ha sigut reconeguda amb diversos premis entre els quals destaquen el Primer Premi Nacional d’Investigació Cultural Marqués de Lozoya 08 (MECD), l’Esment Especial del Jurat en la modalitat d’en la XIXª Edició Premi Espais a la Creació i a la Crítica d’Art de la Fundació Espais d’Art Contemporani de Girona (2007), el Premi d’Investigació del Consell Social (Modalitat “Joves Investigadors”) de la UMH (2013), o el Premi Museari Acció 2019. En l’actualitat és Vicerectora de Cultura de la Universitat Miguel Hernández.

Institucions i organismes oficials

Col·laboracions i patrocinis

Partners de contingut

Press Enter / Return to begin your search or hit ESC to close.

New membership are not allowed.

X
X